“MAJKA MI JE MRTVA!” Andreina ćerka pronašla telo majke kojoj je prerezan vrat (FOTO/VIDEO)

ČULA sam na terasi da neko kuka “jao majko, jao majko”, izašla sam odmah, videla devojku i pomislila da je možda u njihovom dvorištu napada kuče – svedoči za “Novosti” Kaja Jovanović, prva komšinica Aranđela D. (82) koji je danas izvršio samoubistvo u šupi iza porodične kuće u Varvarinu, nakon što je, kako se sumnja, zaklao kućepaziteljsku Anreu K. (47).

Foto: S.B.

– Viknula sam da preskoči ogradu i dođe kod mene, kad ona, majka mi je mrtva! Samo je dete otvorilo vrata i pogledala majku, videla užas, ali Dačića nije nigde bilo! I sve dok milicija nije došla, nije se znalo gde je.

Sanitet hitne pomoći prebacio je do varvarinskog Doma zdravlja A.J, ćerku pokojnice koja se potresla zbog krvavog prizora ubijene majke, a opet, smogla dovoljno snage da prijavi policiji šta se dogodilo.

[embedded content]

– Jadno dete, a jadna i ta žena-kaže Kaja.

– Ona je radila kod ovog Aranđela sve što treba, čistila, kuvala, zasadila mu je i plastenik. O njemu ništa dobro ne mogu da kažem. Zadnje dve godine, posebno od kako mu je žena umrla, svi su ga izbegavali. Javi se on kada prođe pored kuće, al, pio je mnogo, ako nije uzimao i drogu… 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI Novosti.rs